Gratis verzending, 14 dagen Gratis retourneren, één Gratis hervulring.
0

Je winkelmandje is leeg

Retourbeleid

Townew's retourbeleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je je aankoop hebt ontvangen, kunnen we je helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet je artikel zijn gekocht bij Townew.be, moet je artikel defect zijn, kapot zijn of niet goed werken zoals geadverteerd, en moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als dat je het hebt ontvangen.

Restituties (indien van toepassing)
Zodra jouw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail om u te informeren dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.
Als je goedgekeurd bent, dan wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een creditering toegepast op je creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode, binnen een bepaald aantal dagen.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Vaak is er enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als u dit allemaal heeft gedaan en u heeft nog steeds uw terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op: contact@townew.be. Wij staan klaar om u te helpen!

Artikelen in korting(indien van toepassing)
Alleen reguliere geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen items in korting niet worden terugbetaald.

Ruilen (indien van toepassing)
Wij vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als u het product moet omruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail naar: contact@townew.be met de details van uw retourzending.

Verzending
Om uw product te retourneren, kunt u contact met ons opnemen via: contact@townew.be voor instructies.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die nodig is voor uw geruilde product om u te bereiken, variëren.