Gratis verzending, 14 dagen Gratis retourneren, één Gratis hervulring.
0

Je winkelmandje is leeg

FAQ's

Perst de TOWNEW het vuilnis samen om ruimte te maken?

Nee, de TOWNEW prullenbak perst het afval niet samen, het zal alleen de zak voor u verzegelen en vervangen. TOWNEW heeft, voor het geval u overlopend afval heeft, een Overloop functie die precies voor deze overlopende situatie is ontworpen. Als TOWNEW overlopend afval detecteert, zal het bovenste compartiment worden opgetild om meer plastic zak vrij te geven om het overlopende afval volledig in te wikkelen zonder te morsen of te lekken, en het vervolgens te verzegelen.
 

 

Kan TOWNEW de geur afsluiten en werken als een luieremmer?

Een speciaal deksel maakt van TOWNEW een perfecte luieremmer, zodat de geur in het bak wordt gedicht.
 

 

Heeft TOWNEW verschillende maten?

Hoewel we voorlopig alleen de 15.5L (gelijk aan 4 gallons) maat hebben, zullen we voor ons volgende model de maat aanzienlijk vergroten, omdat we ons realiseren dat de meeste huishoudens een veel grotere vuilnisbak nodig hebben voor hun keuken. We zijn van plan om de grotere
maat van TOWNEW in de herfst van 2020 te lanceren.
 

 

Gebruikt TOWNEW alleen een speciaal soort zak?

U zult de TOWNEW navulring moeten gebruiken om de zelfdichtende en zelfvervangende functies te laten werken. Laat hem gewoon binnen. Elke navulring geeft u ongeveer 25 zakken en elke gevulde zak kan tot 3 kg (6 lbs) bevatten. De TOWNEW-zak is alleen verkrijgbaar in een zwarte kleur, en er zal geen doorzichtige zak beschikbaar zijn omdat de sensor niet goed kan werken op een doorzichtige zak.
Het wordt NIET aanbevolen om gewone vuilniszakken te gebruiken. Ook al kunt u gewone vuilniszakken of boodschappentassen installeren, u verliest dan wel de zelfdichtende en zelfwisselende functies. Dat zou uw TOWNEW veranderen in een gewone vuilnisbak.
 

 

Is TOWNEW Milieuvriendelijk?

TOWNEW's vuilniszak reduceert de verspilling van plastic meer dan de gewone vuilniszak, omdat onze sluitingstechnologie ervoor zorgt dat er geen materiaal wordt verspild tijdens het gebruik, wat kan helpen om meer plastic uit de stortplaatsen, de lucht en de oceanen te houden. Bovendien werken we ook aan de productie van onze eigen biologisch afbreekbare navulling, wat een milieuvriendelijke optie is.
De behuizing van TOWNEW navulring is 100% recyclebaar. Het zal in 18 maanden in normale staat afbreken, en het zou sneller moeten zijn in het compostcentrum.
 

 

Kan ik TOWNEW ten alle tijden aangesloten houden op de stroombron?

Ja, dat is geen probleem.
 

 

Is TOWNEW hetzelfde als de Xiaomi vuilnisbak uit China?

Nee, het is een andere versie. De TOWNEW prullenbak werd in China op het Xiaomi Platform en JD-platform voor crowdfundingdoeleinden samen met product- en markttesten in beta gelanceerd. Nu brengen we een nieuwer en geavanceerder model naar Europa. Hoewel ze er hetzelfde uitzien, zijn de Europese (NA & EU) modellen heel anders dan het Chinese model. Dit model heeft een meer geavanceerde motor om het FCC/CE-conform te maken, UL-veiligheid gecertificeerd en zonder brandgevaar. Sommige belangrijke elektronische componenten en ontwerpen zijn geüpgraded, en de plastic materialen zijn ook anders.