Gratis verzending, 14 dagen Gratis retourneren, één Gratis hervulring.
0

Je winkelmandje is leeg

Wie zit er achter Townew.be en wat is onze visie?

 

Als mens hebben we veel dagelijkse en wekelijkse verantwoordelijkheden die een groot deel van onze tijd in beslag nemen. Een nooit eindigende cirkel van werken, zorg dragen voor ons kinderen en familie, en dan ook nog de vervelende huishoudklusjes die op ons staan te wachten bij het thuiskomen.

Hierdoor houden we dan ook maar het minste beetje vrije tijd over waarbij we kunnen genieten van het samenzijn met de mensen waarvan we houden of gezellig tijd voor onszelf kunnen hebben om de dingen te doen waar we het meeste van houden.

Dat is waarom wij als Townew.be ons leven toewijden aan het verlengen van deze waardevolle vrije tijd zodat wij allen ons leven voluit kunnen leven. Wij geloven oprecht dat doen wat je graag doet is waar het leven om draait.

Er bestaan al robotstofzuigers, wasmachines, afwasmachines, droogkasten, en zelfs robotgrasmaaiers. Wij voegen nu een extensie aan deze lijst toe die jou een extra handje helpt bij de vuilnisklusjes.

Onsze focus ligt op een zo groot mogelijke impact achter laten op deze wereld, niet alleen door jullie te voorzien met dit innovatieve product, maar ook door alleen het beste van het beste te bieden als het gaat om klantenservice.

We zijn een team van hechte vrienden die elke dag streven naar een wereld waarin iedereen het meeste kan halen uit hun waardevolle vrije tijd en we hopen oprecht dat jullie even tevreden zijn met onze producten en dienst als dat wij zijn met de kans te krijgen om het aan jullie te mogen aanbieden.

Een klant van ons worden is als een vriend van ons worden, we zullen tot het uiterste gaan om jullie te bedienen en ervoor te zorgen dat elk van jullie behoeften worden voldaan.