Gratis verzending, 14 dagen Gratis retourneren, één Gratis hervulring.
0

Je winkelmandje is leeg


Je huis bevat meer bacteriën dan dat je oorspronkelijk zou denken.

3% Van de participanten denken dat ze meer kans hebben om in contact te komen met bacteriën in hun badkuip dan van hun vuilnisbak, toont een enquête aan. Deze online enquête werd wereldwijd door meer dan 10,000 mensen ingevuld, waarvan ongeveer 1000 in de Verenigde Staten.

In de enquête antwoordde slechts 5% van de mensen 'in het huis', wanneer hen gevraagd waar kinderen het meeste kans hebben om infecties op te lopen.

Terwijl infecties overal opgelopen kunnen worden, heeft het huis meer dan genoeg broedplaatsen voor bacteriën, maakt de volgende studie duidelijk.


De studie en enquête werd uitgevoerd door 'the Hygiene Council' - wat gefinancierd wordt door Reckitt Benckiser, het bedrijf dat Lysol produceert. Zij hebben in 2007 een onderzoek gevoerd in 35 huishoudens waar ze op 30 verschillende locaties in elk huis bacteriën hebben afgenomen.

Uit deze studie blijkt dat de vuilnisbak maar liefst 63 bacteriën per vierkante centimeter (cm²) bevat, dat is meer dan op de gemiddelde toiletbril, doorspoel hendel en badkamer lichtschakelaar! Niet alle bacteriën zijn schadelijk, maar sommige zijn dat ongetwijfeld wel.
De meest voorkomende schadelijke bacteriën in/op de vuilnisbak zijn:


 • E. Coli: E. Coli kan voorkomen op rauw vlees, rauwe groenten en rauwe melkproducten. Klachten variëren van misselijkheid, braken tot diarree en heftige buikkrampen. Bij een ernstig verloop is er kans op bloedingen in de darmen.

 • Salmonella: Salmonella kan voorkomen in rauwe dierlijke producten, zoals vlees, vis en eieren, maar ook op rauwe groenten, kiemgroenten en fruit. Na een besmetting tasten de bacteriën de dunne darm aan, waar de bacterie een ontsteking veroorzaakt. Salmonella kan in uitzonderingsgevallen ook doordringen in de bloedbaan waardoor organen, botten en gewrichten aangetast kunnen worden. Dit kan gewrichtsontstekingen of langdurige buikklachten zoals krampen, diarree of verstopping veroorzaken. Enkele soorten van de bacterie zijn extra moeilijk te behandelen omdat ze resistent zijn tegen antibiotica. 

 • Listeria: Listeria is vooral te vinden in langdurig gekoeld bewaarde producten die zonder verhitting worden gegeten. Risicoproducten zijn rauwmelkse kaas, voorverpakte gerookte vis en rauwe dierlijke producten. Listeria kan ernstige symptomen veroorzaken zoals bloedvergiftiging, hersenvliesontsteking, ontsteking van de binnenwand van het hart, maagdarminfecties en infecties van huid en ogen. Bij zwangeren kan een infectie leiden tot een miskraam of vroeggeboorte.


Ultra-Small, Parasitic Bacteria Found in Groundwater, Dogs, Cats — And YouHoe komen deze bacteriën in je lichaam terecht en hoe kan je dit voorkomen?Deze bacteriën komen via je mond, neus, huid, ogen en geslachtsdelen in je lichaam.

Hoewel ze zich kunnen verplaatsen (bijvoorbeeld van het ene deel van je lichaam naar het andere), hebben ze iets nodig om ze te verplaatsen. Dat kunnen uw handen, bloed, water of stof zijn.


Zodra die ziekteverwekkende ziektekiemen uw lichaam binnendringen, broeden ze zeer snel (een klein aantal kan al snel miljoenen worden) en veroorzaken ze grote schade.Hier heb je een paar tips die je helpen met schadelijke bacteriën te vermijden:


 1. Ondersteun uw immuunsysteem. Wanneer uw immuunsysteem optimaal werkt, is de schade kleiner die bacteriën en virussen op je lichaam kan toebrengen. Een sterk immuunsysteem vereist:
  • Een voedingsrijk dieet met veel kleurrijk plantaardig voedsel, eiwitten en gezonde vetten.
    
  • Immuunondersteunende supplementen inclusief dagelijkse verdedigingPraat met uw arts over andere voedingsstoffen om een ​​sterk immuunsysteem te ondersteunen.

  • De juiste levensstijlstrategieën, waaronder optimaal slapen, omgaan met stress, de juiste lichaamsbeweging en regelmatig uw chiropractor bezoeken.  

 2. Was regelmatig jouw handen. Als je je handen lang genoeg wast - 15-20 seconden - daalt de kans aanzienlijk dat je ziek wordt van kiemrijke plekken. Als tellen niet jouw ding is, zing dan twee keer 'Happy Birthday' voor jezelf terwijl je je handen wast (bij voorkeur in je hoofd).

 3. Maak je huis vaak schoon. Voornamelijk je badkamer, toilet, en keuken. Liefst 2x per week met bleekmiddel en ontsmettingsalcohol of desinfecterende doekjes met over 60 procent ethanol of 70 procent isopropranol voor het beste effect.

 4. Gebruik waar mogelijk contactloze functies. Dit is één van de redenen waarom de Townew in het leven is gebracht. Hoe minder oppervlakken je aanraakt, hoe minder je wordt blootgesteld aan bacteriën, virussen en verontreinigingen. De Townew, ook wel bekroond als '''s werelds meest hygiënische vuilnisbak", is speciaal ontworpen om onnodig contact met de prullenbak te vermijden door automatisch te openen, de vuilniszak te verzegelen met een druk op de knop, en de vuilniszak volledig automatisch te vervangen.