Free Shipping, 

14 days free return, Receive one free refill ring with the Townew

0

Your Cart is Empty

Het vuilnis buitenzetten is één van de vervelendste klusjes binnen het huishouden. Je moet je adem inhouden terwijl je in de prullenbak reikt, in de hoop dat er niets smerig en plakkerigs op je terechtkomt, het vastbinden en dan moet je nog eens een nieuwe vuilniszak in de prullenbak worstelen. Klaar om dit klusje voor eens en voor altijd van je lijst te schrappen? De Townew prullenbak verzegelt en vervangt de vuilniszakken voor je.   

Dus hoe werkt het? Je moet gewoon op een discrete "touch" knop drukken aan de buitenkant van de prullenbak, en de Townew sluit de volle vuilniszak af terwijl deze nog in de prullenbak zit. Nadat het is verzegeld en u de zak verwijdert, sluit het deksel en wordt er automatisch een nieuwe vuilniszak op zijn plaats getrokken. Samenvattend: het enige wat je hoeft te doen, is een knop ingedrukt houden en uw netjes gebundelde vuilniszak is klaar om naar de stoep gebracht te worden.

Dit alles in een slank en minimalistische design die we waarschijnlijk zouden kopen, zelfs als het niet zo luxeus was. Het wordt geleverd in wit en groenblauw en past in verschillende ruimtes zoals de badkamer,keuken en toilet. Dit is de eerste en enigste prullenbak ter wereld die de vuilniszak verzegelt en verwisselt. Wil je meer informatie over de Townew? Druk dan hier