Free Shipping, 

14 days free return, Receive one free refill ring with the Townew

0

Your Cart is Empty

Over het algemeen vind ik het huishouden best ‘leuk’. Als ik de tijd heb om even twee uurtjes door het huis te springen, vind ik het huishouden best ontspannend. Terwijl ik aan het afwassen ben of de was sta te strijken, kijk ik stiekem wat afleveringen van mijn favoriete serie of drink ik met plezier een glaasje wijn. Best goed vol te houden, zo! Oh, en voor een extra ego-boost is het handig om ‘Hoe schoon is jouw huis’ te kijken tijdens het schoonmaken. Zo lijkt alles ineens helemáál niet vies meer.

Er zijn echter 3 huishoudelijke taken die ik echt het meest haat(te). De 3 die ik absoluut niet wil doen, en als ik ze moet doen, ben ik meestal een beetje chagrijnig over ze. Gelukkig helpt de technologie me waardoor ik deze 3 vervelende huishoudtaken voor eens en voor altijd achterwege kan laten.

Deze 3 "Lifehacks" zijn ook al zeg ik het zelf een must-have voor iedereen die denkt "daar heb ik vandaag nu echt geen zin in".


Slimme manier om de huishoudklusjes te doen


1# Het vuilnis buiten zetten:

Dit is een van die dingen die ik echt nooit probeer te doen. Mijn "lieve man" doet deze klus omdat ik bijna al het andere doe..... maar jongens, ik haat het om het vuilnis buiten te zetten. Elke keer als ik het doe, heb ik het gevoel dat dit het exacte tijdstip is waarop de zak scheurt of lekt om dan nog niet te praten over de vreselijke geur die het met zich meebrengt. En eenmaal je alle prullenbakken hebt verzameld moet je nog overal een nieuwe vuilniszak in steken. Ik kan bijna de bacteriën voelen kruipen over mijn hele lichaam brrrrr. MAAR nu is dit niet meer het geval, want we hebben de TOWNEW in huis gehaald.


(Video afkomstig van: (https://townew.be/)


Met de Townew heb ik geen last meer van rommelige, stinkende vuilniszakken. De prullenbak opent automatisch het deksel wanneer ik mijn afval wil deponeren en sluit het binnen enkele seconden om te voorkomen dat die vieze nare geurtjes ontsnappen.


Maar er zijn meerdere redenen waarom ik echt van de Townew hou:

  • Het sluit de vuilniszakken perfect af als ze vol zijn (geen geurtjes en ongedierte)
  • Als de volle zak eruit is komt er automatisch een nieuwe schone zak in de plaats (JA, dit is waarom ik ervan hou.)

Deze ingenieuze uitvinding heeft ervoor gezorgd dat ik nooit meer een vuilniszak moet vervangen & dat ik niet meer in contact kom met die vieze bacteriën wat voor mij het grootste pluspunt van allemaal is.2# Stofzuigen blijft een vervelend klusje:

  • ‘Den draad’

Die vervelende stofzuigers zijn groot, lomp en ze hebben een übervervelende draad. Je blijft er overal mee hangen en ie blijft zelfs als je echt je ‘best’ doet’ volledig onder de deur steken. Hard trekken aan de draad helpt niet in dat geval, het enige wat je daarmee bereikt is een versplinterde deur. Real life story! 

  • Animal lover

Onze huisdieren haten die stofzuiger mogelijks nog meer dan ons. Vanaf het moment dat het eerste zoefgeluid uit de machine komt, stuiven ze de kamer uit. Bij sommigen is één blik op die slang al voldoende om een kleine hartaanval te krijgen. Alles wat onze geliefkoosde huisdieren ‘kwaad’ aandoet, ligt bij ons natuurlijk ook meteen in de onderste schuif.


Kitten Fights With Cleaning Robot GIF | GfycatDe robotstofzuigers van tegenwoordig zijn best slim. Dat was mijn eerste conclusie. Ze hebben lasers of zelfs camera’s waarmee ze obstakels omzeilen. Of een GPS die de ruimte in kaart brengt zodat ze elke keer wat efficiënter werken. Communiceren doe je met een app, zodat je huis gestofzuigd is bij aankomst. En je krijgt een mooi rapport waarin je robot laat weten waar het meeste vuil lag. Niet alle snufjes zitten op alle modellen. Veel hangt af van hoe diep je in de buidel tast.


Voor ons was het belangrijkste dat:

  • De robot onder alle kasten past (prioriteit nr 1; hoe luier hoe liever )
  • Hij niet van de trap dondert
  • Hij ook over ons tapijt geraakt
  • De zuigkracht voldoende is en dat haren geen probleem zijn (vrouwen met krullen zijn net zo erg als huisdieren!)
  • Eventueel een dweiltje ook een optie is

Onze robotstuifzuiger werd omgedoopt naar Deedee. Want zo noemt Ella hem.3# Waar blijven de kaboutertjes die de afwas komen doen?

Ik zet me voor de spoelbak, met een diepe zucht en de gedachte dat ik afwassen haat, draai ik de mengkraan open en laat ik lauw water in de spoelbak lopen. Ik neem het afwasmiddel en duw er een flinke scheut van in het water. Met één hand draai ik rondjes, zodat water en afwasmiddel één geheel vormen met elkaar. Om dan al de vuile afwas één voor één in de spoelbak te doen. Alsook ben ik te perfectionistisch als ik bezig ben met de afwas, letterlijk elk klein restdeeltje moet van mijn bestek & borden waardoor ik suuuuuper lang bezig ben hiermee.


Whose Turn Is It to Wash the Dishes? Your Dishwasher Buying Guide - gap  intelligenceMaar nu hebben mijn man en ik iets geweldig aangekocht, je kan het waarschijnlijk wel raden een vaatwasser maar dit is niet zomaar een vaatwasser, dit is eentje die je kan bedienen met een app.


Waarom een vaatwasser met app geweldig is:


Je bent net de deur uit en je bent je vaatwasser vergeten instellen. Of je ligt lekker op de bank en je hebt geen zin om het afwasprogramma te starten? Dan is een vaatwasser met app bediening een ideale uitkomst. Er bestaan tegenwoordig afwasmachines met Smart Control en Wi-Fi. Met een smartphone app kun je extra informatie over je vaatwasprogramma's zien. Ook kun je nieuwe programma's downloaden en de programmaduur checken. Geweldig dus om je vaatwasser op afstand te bedienen, zelfs als je op je werk bent.

Wij hebben een vaatwasser van Miele aangekocht maar er zijn ontelbare varianten op de markt die het best bij je behoeften aansluiten.
Conclusie: 


Deze slimme toestellen hebben ervoor gezorgd dat ik deze huishoudtaken voor eens en voor altijd in het verleden kan laten. Waarvoor ik de technologie erg dankbaar voor ben want zeg nu eerlijk wie doet er graag bovenstaande huishoudklusjes? 

Moest ik één toestel aanbevelen zou ik persoonlijk toch wel kiezen voor de Townew, waarom de Townew vraag je je misschien af? Omdat dit toestel ervoor zorgt dat ik nooit meer de prullenbak moet legen en een nieuwe vuilniszak wordt automatisch op zijn plaats gestoken waardoor ik dus nooit meer die smerige bacteriën hoef aan te raken. Mijn man heeft er zelfs nog één extra gekocht voor in de badkamer... Stiekem zou ik al mijn prullenbakken willen inruilen voor de Townew.

Laat mij gerust weten in de reactie's welk vuilnisklusje jij niet graag doet, of welk product je het meest kan bekoren. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.